PVC rolete

PVC rolete – izboljšajte kvaliteto svojega življenja

PVC rolete za balkon

Kvalitetna okenska senčila vam zagotavljajo zaščitno pred vremenskimi vplivi, toplotno in zvočno izolacijo ter zanesljivo protivlomno zašito. Z zunanjimi PVC roletami se lahko zaščitite pred vsiljivostjo zunanjega sveta ter si omogočite prijetno in varno atmosfero v zavetju lasnega doma. Vse PVC rolete v našem katalogu so izjemno odporne, stabilne ter izredno enostavne za čiščenje in vzdrževanje. Ker je zadovoljstvo naših strank vselej na prvem mestu, potekata dostava in montaža rolet čim bolj hitro, pri vsakem nakupu pa vam zagotovimo tudi dolgotrajno garancijsko dobo.


Ugodne PVC rolete – oglejte si naš pester katalog okenskih senčil

Na vse individualne modele zunanjih senčil lahko na vašo željo vgradimo tudi fiksne komarnike ter elektronsko možnost upravljanja. S komarniki za vrata si boste zagotovili optimalno zaščito pred nezaželenimi insekti in žuželkami ter posledično mirnejše in prijetnejše domače vzdušje. PVC rolete za balkon ali za okna lahko naročite v individualnih dimenzijah ter v barvi po svojih željah in potrebah. Vse različice PVC rolet v našem katalogu pa so primerne tako za novogradnjo, kot tudi za montažo rolet na že obstoječe nepremičnine in fasade. Za izjemno nizko ceno rolet si boste tako zagotovili ne le varnost in udobje, temveč tudi estetko izpopolnjen dom.


Kvalitetne PVC rolete za balkon in okna

Z natančno izdelanimi ter izjemno kakovostnimi zunanjimi roletami si zagotovite ugodno, a vselej zanesljivo protivlomno zaščito. Vse PVC rolete za balkon ter druga okenska senčila v našem katalogu lahko po vaših osebnih preferencah opremimo z dodatnimi varnostnimi zapahi ali posebnimi protivlomnim vzmetmi ter vas na tak način optimalno zavarujemo pred morebitnimi vlomilci. Ob montaži rolet je možna tudi individualna vgradnja fiksnega komarnika za vrata, ki vas bo obranil nadležnega mrčesa. Naša zunanja senčila so torej poleti najboljša zaščita pred soncem ter pozimi pred krutim mrazom, zato si že danes nadgradite varnost, udobje in izgled vašega domovanja z našimi visokokvalitetnimi PVC roletami!

Pojdi nazaj