Ugodne alu rolete

Alu rolete, da se boste lahko zavili v zasebnost vašega doma

Alu rolete so način, da pridobite neomejeno zasebnost. Z alu roletami si boste lahko namreč tudi sredi belega dne zatemnili prostor in uživali v miru, ki ga sicer prinese šele noč. Z alu roletami ali PVC roletami se boste tako tudi skrili pred vsiljivimi pogledi naključnih mimoidočih ali radovednih sosedov. Če želite popolno zasebnost ali pa se želite spočiti po neprespani noči, so alu rolete torej prava rešitev za vas. Poleg tega rolete pomenijo tudi odlično zaščito proti vlomilcem, saj jih pogosto odvrnejo od nečednih podvigov. Roletarstvo Medle vam nudi alu rolete v najrazličnejših barvah. Nudimo tudi ugodno montažo rolet. Odločite se lahko za notranje ali zunanje okenske rolete. Pri nas je izbor rolet res pester, kar si lahko ogledate v našem katalogu alu in PVC rolet. O tem, da smo vsestransko ugodni, najbolje priča cenik naših alu rolet.

 

Zunanje alu okenske rolete

 

Alu rolete najrazličnejših vrst dobite pri Medle

Pri nas dobite alu rolete različnih barv. Zavedamo se, da so zahteve estetike čedalje bolj napredne, zato vam omogočimo izbor alu rolet v več barvah. Tako vaše nove alu rolete uskladimo z barvo vaše fasade. Da pa bo vaše zadovoljstvo res popolno smo poskrbeli tudi za ugoden cenik alu rolet.

 

Naš cenik alu rolet vam omogoča skleniti dober posel

V današnjih časih velike draginje, ko vsi govorijo o gospodarski krizi, je koristno, če lahko pri nakupu stvari, ki jih potrebujemo, prihranimo. Kot je razvidno iz našega cenika alu rolet, se bo to zgodilo, če boste kupili naše alu rolete v različnih barvah, saj so cenejše od konkurence. Z našim cenikom alu rolet vam tako omogočamo sklenitev dobrega posla. Poleg tega so naše alu rolete najvišje kvalitete. To velja tako za naše notranje kakor tudi zunanje okenske rolete. Da bo vaše zadovoljstvo še večje, vam omogočimo tudi ugodno montažo rolet.

Pojdi nazaj