Meni

Komarniki

Preprečite vdor nadležnega mrčesa s komarniki Medle!

 

Visoka stopnja zaščite prostorov pred insekti.

Komarniki so preprosta in učinkovita rešitev, saj omogočajo dostop svežega zraka, hkrati pa nudijo visoko stopnjo zaščite prostorov pred insekti, tudi pri popolnoma odprtem oknu.

Rešitev pred nadležnim mrčesom in tudi nekaterimi, za zdravje nevarnimi insekti in žuželkami je preprečiti njihov prihod v prostor. Komarniki v treh osnovnih izvedbah so za okolje neškodljivi in so primerni tako za stanovanjske objekte, kakor tudi za javne prostore in predvsem za prostore, kjer se pripravlja oziroma prodaja hrana in pijača (restavracije, menze, bolnišnice, trgovine s hrano,...).

 

Najpomembnejše značilnosti naših komarnikov:

 

  • so okolju neškodljivi,
  • primerni so za stanovanjske objekte, javne prostore in predvsem za prostore, kjer se pripravlja oziroma prodaja hrana in pijača (npr. restavracije, menze, bolnišnice, trgovine s hrano).

 

 

 

Največje prednosti Medle komarnikov


  • visoka stopnja zaščite pred več vrstami nadležnih insektov
  • poleg samostojne montaže jih je mogoče vgraditi tudi v zunanja senčila (integrirani v roletnih omaricah ali pod zunanjimi žaluzijami)
  • različne izvedbe (rolo, fiksni, drsni, Amerika vrata)
  • prost pretok svežega zraka
  • enostavna montaža in čiščenje
  • ne omejuje pogleda skozi okno
  • mrežica komarnika je UV stabilna

 

 

Izbirate lahko med:


rolo komarnik
ROLO KOMARNIKI
Fiksni komarniki
FIKSNI KOMARNIKI
Integriran komarnik
INTEGRIRANI KOMARNIKI
Drsni komarniki
DRSNI KOMARNIKI
Plisirani komarniki
PLISIRANI KOMARNIKI
Vratni komarniki
VRATNI KOMARNIKI

 

 

 

Komarniki za okna in vrata za miren spanec


V vročih poletnih dneh prostore našega doma ohlajamo tudi tako, da puščamo okna odprta čez noč. Žal pa s tem vstop v naš dom omogočimo tudi komarjem, ki s svojim nadležnim zvokom in pikanjem pogosto kratijo naš spanec. To najučinkoviteje preprečimo s komarniki, ki jih lahko namestimo na katerakoli vrata ali okna.  

Da bi našli pravi komarnik zase, vam Roletarstvo Medle ponuja številne različne izvedbe. Rolo komarnike lahko namestimo na vrata in na okna, pri katerih potrebujemo dostop do zunanjih polic, kadar imamo tam na primer rože. Če dostopa do zunanjih polic ne potrebujete, se lahko odločite za fiksni komarnik. Rolo komarniki za okna in vrata so lahko vgrajeni kar v roletno omarico, lahko pa jih namestimo samostojno. Rolo komarniki so tudi odlična rešitev za strešna okna. Za velika balkonska vrata ali vrata na terasah lahko uporabite drsni komarnik, s plisiranim komarnikom pa boste zaprli večje odprtine, na primer pri drsnih vratih.

 

Vse izvedbe nudijo visoko stopnjo zaščite pred več vrstami nadležnih insektov. Namestimo jih lahko tako v stanovanjske in poslovne objekte kot tudi v javne prostore. Še posebej nepogrešljivi pa so komarniki v prostorih, kjer se pripravljata oziroma prodajata hrana in pijača, torej v restavracijah, menzah, bolnišnicah in trgovinah s hrano.

 

 

 

Komarniki Medle – ugodne cene za visoko kakovost


Temeljna dejavnost roletarstva Medle je že od vsega začetka izdelava rolet in ostalih vrst senčil za vse vrste oken, nudimo pa tudi vso pripadajočo opremo. Na voljo so zunanje in notranje rolete, notranje in zunanje žaluzije, tende, screeni, brisoleji in seveda komarniki. Ker ves čas stremimo k temu, da bi svojim strankam ponudili celostno storitev, boste v naši ponudbi našli tudi stavbno pohištvo in garažna vrata.

 

Poznani smo po optimalnem razmerju med ceno in kakovostjo, zato vam lahko ponudimo vrhunske in cenovno ugodne izdelke. Zagotovo vas bo navdušilo, da so med njimi tudi komarniki. Cene posameznih komarnikov si lahko ogledate v našem ceniku, ki ga lahko dobite v naših poslovalnicah ali pa vam ga posredujemo po elektronski pošti. V njem boste sicer dobili le okvirno informacijo o tem, koliko stanejo komarniki, saj je izračun končne cene odvisen predvsem od vaših želja.

 

Ponujamo vam ugodne cene, kakovost in zanesljivost. Obiščite nas!