Komarniki cene

 

 

Komarniki za okna in vrata za miren spanec


V vročih poletnih dneh prostore našega doma ohlajamo tudi tako, da puščamo okna odprta čez noč. Žal pa s tem vstop v naš dom omogočimo tudi komarjem, ki s svojim nadležnim zvokom in pikanjem pogosto kratijo naš spanec. To najučinkoviteje preprečimo s komarniki, ki jih lahko namestimo na katerakoli vrata ali okna.  

Da bi našli pravi komarnik zase, vam Roletarstvo Medle ponuja številne različne izvedbe. Rolo komarnike lahko namestimo na vrata in na okna, pri katerih potrebujemo dostop do zunanjih polic, kadar imamo tam na primer rože. Če dostopa do zunanjih polic ne potrebujete, se lahko odločite za fiksni komarnik. Rolo komarniki za okna in vrata so lahko vgrajeni kar v roletno omarico, lahko pa jih namestimo samostojno. Rolo komarniki so tudi odlična rešitev za strešna okna. Za velika balkonska vrata ali vrata na terasah lahko uporabite drsni komarnik, s plisiranim komarnikom pa boste zaprli večje odprtine, na primer pri drsnih vratih.

 

Vse izvedbe nudijo visoko stopnjo zaščite pred več vrstami nadležnih insektov. Namestimo jih lahko tako v stanovanjske in poslovne objekte kot tudi v javne prostore. Še posebej nepogrešljivi pa so komarniki v prostorih, kjer se pripravljata oziroma prodajata hrana in pijača, torej v restavracijah, menzah, bolnišnicah in trgovinah s hrano.

 

 

 

Komarniki Medle – ugodne cene za visoko kakovost


Temeljna dejavnost roletarstva Medle je že od vsega začetka izdelava rolet in ostalih vrst senčil za vse vrste oken, nudimo pa tudi vso pripadajočo opremo. Na voljo so zunanje in notranje rolete, notranje in zunanje žaluzije, tende, screeni, brisoleji in seveda komarniki. Ker ves čas stremimo k temu, da bi svojim strankam ponudili celostno storitev, boste v naši ponudbi našli tudi stavbno pohištvo in garažna vrata.

 

Poznani smo po optimalnem razmerju med ceno in kakovostjo, zato vam lahko ponudimo vrhunske in cenovno ugodne izdelke. Zagotovo vas bo navdušilo, da so med njimi tudi komarniki. Cene posameznih komarnikov si lahko ogledate v našem ceniku, ki ga lahko dobite v naših poslovalnicah ali pa vam ga posredujemo po elektronski pošti. V njem boste sicer dobili le okvirno informacijo o tem, koliko stanejo komarniki, saj je izračun končne cene odvisen predvsem od vaših želja.

 

Ponujamo vam ugodne cene, kakovost in zanesljivost. Obiščite nas!

Pojdi nazaj