Meni

O podjetju

 

OSNOVNI PODATKI:

Ime podjetja: Roletarstvo Medle d.o.o.
Sedež: Podbevškova ulica 48, 8000 Novo mesto
Matična številka: 1404229
Davčna številka: SI84405058
Direktor: Robert Medle
E-mail: info@medle.si
Web: www.medle.si
TRR pri banki Koper: 10100-0044558788
SWIFT: BAKOSI2X
IBAN code SI: 56101000044558788
TRR pri NLB d.d. Ljubljana:  02970-0015142059
SWIFT: LJBASI2X
IBAN code SI: 56029700015142059

 

 

 

VODILNI PROIZVAJALEC SENČIL

Prodaja končnih proizvodov poteka preko široko razvejane veleprodajne mreže po Sloveniji in v tujini. V razstavno-prodajnih salonih v Novem mestu, Ljubljani, Jesenicah, na Hrvaškem in v Avstriji so predvsem končnim kupcem na voljo vsi izdelki iz proizvodnega programa, ki se izdelujejo po danih merah in zahtevah kupcev. Ogledate si lahko tudi načine montaže in možne kombinacije senčil in komarnikov.

Poleg prodaje končnih izdelkov imamo tudi veleprodajo in izvoz sestavnih delov za senčila. Tako aluminijaste in PVC roletne lamele, kot tudi veliko sestavnih delov, je iz lastnega proizvodnega programa.

V naši branži uživamo velik renome, predvsem pa smo poznani po optimalnem razmerju med ceno in kvaliteto.

 

 

CELOVITA REŠITEV NA ENEM MESTU

Celoviti program senčil in proizvodnja oken je odlična kombinacija za vas. Izdelava in vgradnja oken se prilagodi željenemu senčilu, ki ga lahko izberete takoj ob naročilu ali pa za kasnejšo vgradnjo. Nudimo vam torej celovito rešitev na enem mestu, zato naše podjetje nastopa z geslom: "Od oken do senčil, vse na enem mestu, vse pri enem mojstru".

 


POSLANSTVO

Smisel opravljanja naše dejavnosti je hitro prilagajanje potrebam na trgu, oblikovanje in izdelovanje vedno novih dizajnov ter zagotavljanje vrhunske kakovosti naših materialov.

Naše poslanstvo je, da zadovoljimo vse potrebe:

  • individualnih strank pri dobavi in vgradnji oken
  • senčenja steklenih površin
  • podjetij pri dobavi senčil, oken ali komponent za lastno izdelavo ter nadaljnjo prodajo.


Zagotavljamo tako širino programa, da lahko z njim našim strankam in podjetjem zagotovimo rešitev za še tako različne potrebe na enem mestu ob optimalnem razmerju med ceno in kvaliteto.

Sodobna tehnološka oprema in cca. 150 redno zaposlenih, dobro usposobljenih sodelavcev lahko zadovolji potrebe tudi naših najbolj zahtevnih kupcev.

 

Politika kakovosti - Medle