SL DE EN HR
Rolete
Domov > Rolete

Izkoristite vse prednosti, ki vam jih ponujajo rolete

 

Zakaj izbrati rolete Medle?


Odlična zaščita

Rolete so senčila, ki nam omogočajo zaščito z zunanje strani pred različnimi zunanjimi vplivi in nezaželjenimi pogledi. Z njimi dosežemo popolno zatemnitev prostora, hkrati pa nam nudijo tudi odlično toplotno in zvočno izolacijo. Varujejo nas pred vlomilci (protivlomna zaščita) ter ščitijo pred vdorom nadležnega mrčesa in žuželk v prostor (z integriranim komarnikom v roletni omarici).


Obstojnost

Rolete Medle spadajo med zelo obstojna senčila, ki so zelo primerna za vse novogradnje, lahko pa jih montiramo tudi na že obstoječe fasade nepremičnin (enostavna montaža in demontaža).


Minimalno vzdrževanje

Vzdrževanja praktično ni, zahtevajo le zelo poredko čiščenje.


Prilagajamo se vašim potrebam

V vse vrste rolet je možno vgraditi komarnike ali elektomotor kot opcijo električnega  upravljanja (preko stikala, daljinskega upravljalca ali programske urice).

 

Glede na obliko omaric lahko rolete izbirate med:

Predokenske vidne
PREDOKENSKE VIDNE
Predokenske podometne rolete
PREDOKENSKE PODOMETNE
Nadokenske rolete
NADOKENSKE ROLETE
Protivlomne rolete
PROTIVLOMNE ROLETE
   

 

 

Upravljanje rolet

Upravljanje z avtomatom Upravljanje z monokomandno palico Električno upravljanje
upravljanje z avtomatom z monokomandno palico električno

 

Opcije Lamel


Izbirate lahko med cenovno ugodnejšimi roletami s PVC lamelami, ali pa se odločite za rolete z aluminijastimi lamelami, polnjenimi s poliuretansko peno.

PVC Lamela Lamela Lamela
PVC lamela

39mm ALU lamela polnjena
s poliuretansko peno
43mm ALU lamela polnjena
s poliuretansko peno

 

 

ODDAJTE_POVPRAŠEVANJE

Rolete cenik

 

Rolete Medle – cenik izdelkov priča o ugodnih cenah

 

Notranje in zunanje rolete so senčila, ki naš dom ali poslovni prostor zavarujejo pred različnimi zunanjimi vplivi in nezaželenimi pogledi. Služijo nam tudi kot zaščita pred vročino v poletnih mesecih, saj v prostor spustimo le toliko sonca, kot ga sami želimo. Zunanje rolete se nahajajo na zunanji strani oken, zato preprečujejo segrevanje okenskega stekla in nastanek učinka tople grede v prostoru, pozimi pa poskrbijo za dodatno izolacijo in s tem za prihranek energije. Rolete nas ne varujejo le pred vdori nadležnega mrčesa in žuželk v prostor, pač pa tudi pred vlomilci. Protivlomne rolete v spuščenem položaju namreč dodatno otežijo vstop skozi okno ali balkonska vrata, hkrati pa povečajo hrup ob morebitnem vlomu.

 

Roletarstvo Medle vam lahko ponudi zelo obstojna senčila, primerna tako za novogradnje kot za že obstoječa poslopja. Poznani smo po optimalnem razmerju med ceno in kakovostjo, zato vam lahko po ugodnih cenah ponudimo vrhunske rolete za okna. Cenik izdelkov, ki ga lahko dobite v naših poslovalnicah ali ga naročite po telefonu, vas bo o tem zagotovo prepričal. Za čim bolj natančen predračun vam svetujemo, da nam posredujete čim bolj konkretne podatke. Vaše povpraševanje naj vključuje podatke o merah, vrsti izdelka, posebnih željah in dodatkih, ki jih želite za vaše rolete. Naš cenik pa naj vam pri tem služi zgolj kot pomoč pri izračunu okvirne cene izdelka.

 

 

Zunanje in notranje rolete – izdelava po vaši meri


Izdelava in montaža rolet je osrednja dejavnost našega podjetja. Poleg rolet pa so pri nas na voljo tudi druga senčila, na primer notranje in zunanje žaluzije, tende ali screeni. Izbirate lahko tudi med različnimi komarniki za okna, brisoleji ter celo stavbnim pohištvom in garažnimi vrati.

 

Tako notranje kot zunanje rolete vam izdelamo po vaših željah. Izdelava in kasneje tudi montaža, rolet sta enostavni in hitri, predvsem pa strokovni. Rolete vam lahko celo obarvamo v različne barvne odtenke, zato si boste lahko izbrali prav takšno barvo, ki se bo ujemala z vašim domovanjem in ga tako še polepšala.

 

Poleg cenovno ugodnejših PVC lamel imajo rolete lahko tudi aluminijaste lamele, polnjene s poliuretansko peno. Glede na obliko omarice pa so vaše zunanje rolete lahko predokenske vidne, predokenske ometne, nadokenske ali protivlomne.

 

Tako zunanje kot notranje rolete lahko upravljate z monokomandno palico ali pa električno. Električni pogon je na voljo prek stikala ali daljinskega upravljalnika, na voljo pa so tudi sistemi s senzorji za temperaturo, veter ali dež ter časovna nastavitev spuščanja ali dviganja rolete. Cenik je seveda odvisen od posameznega sistema, v vsakem primeru pa vam zagotavljamo maksimalno kakovost in ugodno ceno.

 

 

Pošljite nam povpraševanje in kmalu boste dobili predračun za izdelavo vaše nove rolete. Tudi cenik vam bomo poslali. Vabljeni!

 

Rolete za okna


Rolete za okna – najbolj priljubljena vrsta senčil

 

Rolete za okna so najbolj priljubljena vrsta senčil. Z njimi lahko skoraj popolnoma zatemnimo prostor. Obenem pa so spuščene rolete najboljša zaščita pred neželenimi pogledi in pred različnimi zunanjimi vplivi oz. neprijetnimi vremenskimi pojavi, kot so veter, dež, sneg, toča, premočna sončna svetloba ali vročina. Ker se zunanje rolete nahajajo na zunanji strani oken, preprečujejo segrevanje okenskega stekla, s tem pa tudi nastanek učinka tople grede v prostoru. Pozimi poskrbijo za dodatno izolacijo, kar zagotavlja manjšo porabo energije. Poleg toplotne pa rolete za okna poskrbijo tudi za zvočno izolacijo.

 

Spuščena roleta že sama po sebi izdatno poveča varnost pred vlomom, saj podaljša čas in poveča hrup ob poskusu nasilnega dejanja. Za še več varnosti so protivlomne rolete za okna opremljene z dodatno zaščito.

 

Notranje rolete odlična dopolnitev zunanjim roletam

 

Notranje rolete so odlična dopolnitev zunanjim roletam, ne morejo pa biti njihov nadomestek. Ker se notranje rolete za okna nahajajo na notranji strani okna, nam lahko omogočijo le zaščito pred neposrednimi sončnimi žarki, ne morejo pa nas zaščiti pred vročino, saj ne morejo zadržati vročine izven prostora. Vročina se ujame med roleto in okno in tako še dodatno segreva vaš prostor. Popolno zaščito pred vročino vam tako lahko zagotovijo le zunanja senčila.

 

Kljub vsemu pa notranje rolete lahko prostor zaščitijo pred mrčesom in umazanijo. Hkrati pa imajo lamele notranje rolete za okna posebne zračne reže, ki omogočajo optimalno zračenje.

 

Izdelava rolet po meri za vse vrste oken

 

V podjetju Medle vam izdelamo zunanje in notranje rolete po meri, saj želimo, da bi dobili prav takšna senčila, kakršna si sami želite. Odločite se lahko za cenovno ugodnejše PVC lamele ali pa za lamele iz aluminija, ki so polnjene s poliuretansko peno. Lamele vam lahko pobarvamo v vaši najljubši barvi oz. barvi, ki se bo ujemala z vašim domovanjem. Izdelava rolet vključuje tudi možnost izbire upravljanja. Rolete za okna lahko upravljate z avtomatom, z monokomandno palico ali pa električno prek stikala ali daljinskega upravljalnika.

 

V veliko pomoč pri izbiri pa vam bo tudi naš konfigurator, s katerim si boste lahko sami oblikovali izdelek po meri. Izdelava rolet z njegovo pomočjo poteka tako, da najprej izberete vrsto izdelka, torej zunanje žaluzije, notranje rolete za okna ali pa komarniki za okna. Za rolete nato izberete še tip omarice, barvo lamel ter si izbrane rolete ogledate na stavbi.

 

 

Roletarstvo Medle – izdelava rolet za vse vrste oken. Pošljite nam povpraševanje ali pa nas kar obiščite. Vabljeni!