OBVESTILO: V petek, 03.05. in soboto, 04.05.2024 bo salon (Podbevškova ul. 48) zaradi prvomajskih praznikov ZAPRT.

Novice

Nagrada Gospodarske zbornice Slovenije

06. Mar 2024

Z veseljem sporočamo, da smo prejeli prestižno nagrado Gospodarske zbornice Slovenije!

Dogodek, na katerem smo bili eden izmed 4 nagrajencev, je potekal v Cankarjevem domu v Ljubljani, kjer smo se lahko skupaj z ostalimi prejemniki nagrad veselili priznanja za naš trud in dosežke.

Po svečani podelitvi nagrad smo se udeleženci lahko še bolj povezali na prijetni pogostitvi, ki je potekala v prostorih Cankarjevega doma. Ponosni smo, da smo prejeli to nagrado, in se zahvaljujemo vsem, ki so nas podprli na naši poslovni poti. Obljubljamo, da bomo še naprej delali z enako predanostjo in inovativnostjo ter si prizadevali za nadaljnje dosege in uspehe.

Hvala vsem, ki ste bili del tega izjemnega trenutka z nami in čestitke tudi ostalim trem nagrajencem!

GZS o nagrajencu Roletarstvo Medle:

Robert Medle je predstavnik druge generacije družinskega podjetja, ki se je razvilo iz očetove obrtne delavnice pred 47 leti. Iz servisnega podjetja za montažo rolet se je z leti preoblikovalo v proizvodno podjetje. Glavni produkti so rolete in žaluzije ter proizvodnja polizdelkov za izdelavo rolet, žaluzij in PVC oken. Robert Medle je postal direktor pri 32 letih, dejansko pa je bil v podjetje vpet že od otroštva. Pod njegovim vodstvom se je število zaposlenih povečalo s 50 na 200, po javno objavljenih podatkih je Roletarstvo Medle d.o.o., Novo mesto vodilni slovenski proizvajalec v panogi. Osredotočeno je na prodajo B2B partnerjem, ki so povezani z gradnjo in adaptacijami stanovanjskih in poslovnih objektov.

vir: https://nagrada.gzs.si/vsebina/Nagrajenci-GZS-2023/Robert-Medle

Preberite si intervju v reviji Glas gospodarstva, posebna izdaja ob 56. podelitvi Nagrad GZS, marec 2024

Go to top arrow
na vrh